Hoe dan? Geen stress?

Welkom op deze blog over een stressvrij leven. Ik ken mensen die op zondag hun laptop meenemen naar de voetbalwedstrijd van hun kind. Ik ken vrouwen die maar vijf minuten in bad zitten, omdat ze het niets doen gewoon zijn verleerd. Ik ken mannen die elke dag rond dezelfde tijd vloekend in dezelfde file staan.
Wij, Kasper en Renee, van antiratrace.nl doen daar (niet meer) aan mee. Wij wilden een vrij leven en we hebben dat nu. En op deze website geven we jou allerlei handvatten om dat ook te bereiken. Het heeft met sparen te maken, minder uitgeven, met keuzes maken en prioriteiten stellen. Niet dat onze manier perse heilig is, maar ik kan je verzekeren, het is wel een stuk relaxter.

Even testen of deze site wat voor jou is.

  • Wil jij op een zomerse middag spontaan met je kind en/of partner naar het strand kunnen gaan?
  • Wil jij je baan op kunnen zeggen als je er al tijden gillend gek wordt?
  • Wil jij weer kunnen genieten van een tijdschrift lezen in de zon. (zonder dat gillende to-do-lijstje in je hoofd?)
  • Wil jij je losmaken van alles wat van je verwacht wordt en doen wat jij zelf belangrijk vindt?

Heb je op allemaal, of laten we zeggen 3 van de 4, vragen ‘ja’ geantwoord?
Dan is deze website the place to be voor jou. Het is hier geen zweverige boel en wij zijn alles behalve coaches (vies woord!) WIj zijn twee mensen die jarenlang zochten naar een leven in balans, dat gevonden hebben en nu met anderen willen delen.

Luister naar de podcasts om ons te horen babbelen over hoe deze levensstijl voor ons begon. Wat er fijn aan is en wat soms ook moeilijk. Wat we allemaal meemaken en waar we op stuiten op weg naar ultieme vrijheid. Lees de artikelen voor inspiratie, aanmoediging en voor handvatten.

Kortom; join the club. Laat de ratrace achter je en start vandaag een leven van vrijheid.

Kasper & Renee